Τα καλύτερα φίλτρα στο instagram

το καλύτερο φίλτρο στο instagram

Το instagram όσοι ασχολούνται με τα social media γνωρίζουν ότι είναι το πιο δημοφιλές μέσο αυτή τη στιγμή. Ενώ το facebook έχει μεγαλύτερο αριθμό χρηστών παγκοσμίως, οι χρήστες περνάνε στο instagram πολύ περισσότερο χρόνο, γεγονός που το καθιστά για τις διαφημιστικές εταιρίες πιο δυνατό.

Το να ανεβάσεις όμως τους ακόλουθους σου δεν είναι καθόλου εύκολο. Σε ένα ενδιαφέρον άρθρο που βρήκαμε στο lifetrip, διαβάσαμε για τα δημοφιλέστερα φίλτρα του instagram, τις ιδανικές ώρες για posts και τα καλύτερα hashtags προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερα likes και follows!

Ως το πιο δημοφιλές φίλτρο χαρακτηρίζεται το gingham, καθώς συγκεντρώνει τα περισσότερα likes και comments συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, με δεύτερο το Clarendon. Οι δημοσιεύσεις που προέρχονται από γυναικείους λογαριασμούς εννοείται συγκεντρώνουν περισσότερες αλληλεπιδράσεις! Συγκεκριμένα κατά μέσο όρο οι γυναίκες παίρνουν 578 Likes, ενώ οι άνδρες 117. Οι γυναίκες συγκεντρώνουν 170 σχόλια έναντι 113 των αντρών. Γενικά posts ζώων, όπως οι γάτες και τα σκυλιά είναι στη δεύτερη θέση δημοφιλίας, λαμβάνοντας κατά μέσο όρο 120 likes και 60 σχόλια, ενώ τοπία όπως παραλίες, βουνά και ηλιοβασιλέματα είναι στην τρίτη θέση, αντλώντας κατά μέσο όρο 90 likes και 45 σχόλια.

Η καλύτερη ώρα για να δημοσιεύσει κανείς στο Instagram είναι από τις 18.00 μέχρι τις 19.30 για τις καθημερινές, ενώ για τα Σαββατοκύριακα είναι στις 11.00, μιας και συνήθως ο κόσμος είναι ακόμα στο σπίτι.