Φωτιστικά LED από τη Luminus Lighting

φωτιστικα led

Η τεχνολογία των LED στον φωτισμό έχει πλέον κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Τα φωτιστικά LED με ενσωματωμένο κύκλωμα σε σχέση με αυτά που έχουν ντουί παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα και επιλέγονται και για διακοσμητικό οικιακό φωτισμό, άλλα και για φωτισμό επαγγελματικών χώρων.

Τα LED και οι λεντοταινίες που χρησιμοποιούνται είναι 100% ανακυκλώσιμα, άρα μετά την απόσυρση τους δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Επιτρέπουν ταυτόχρονα την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και η χαμηλή κατανάλωση που έχουν οδηγεί σε μειωμένη εκπομπή ατμοσφαιρικών ρύπων. Επίσης, τα φωτιστικά LED προσφέρουν ευρεία χρωματική απόδοση, από θερμό έως ψυχρό λευκό φως αλλά και φως με χρώμα, καθώς και διαβαθμίσεις έντασης, και μπορούν να χρησιμοποιούνται σε κάθε χώρο, ανάλογα με τις ανάγκες φωτισμού και τις επιταγές του στυλ και της διακόσμησής του. Και η διάρκεια ζωής των LED είναι δεκαπλάσια από έναν συμβατικό λαμπτήρα και σε όλη την περίοδο χρήσης τους, η οποία μπορεί μάλιστα να ξεπεράσει τις 50.000 ώρες χωρίς καμία συντήρηση.

Τέλος, τα LED διατηρούν χαμηλές θερμοκρασίες αποτελώντας την ασφαλέστερη επιλογή για φωτιστικά κατασκευασμένα από ύφασμα, γυαλί, πλαστικό και άλλα ευαίσθητα υλικά. Τα σύγχρονα φωτιστικά, ανεξάρτητα με το ντουί και τον τύπο της λάμπας που δέχονται, είναι συμβατά με λαμπτήρες LED. Η εταιρία Luminus Lighting διαθέτει μια ευρεία γκάμα από φωτιστικά led, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε online.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *