Μικρές αλλαγές που μεταμορφώνουν το σπίτι

tips-diakosmisisΗ φίλη μου η Φανή ανέβασε στο site της ένα ενδιαφέρον άρθρο με μικρές και οικονομικές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού που μπορούν να αλλάξουν πλήρως την εικόνα του.

  1. Τηλεόραση: Δεν είναι απαραίτητο να είναι κεντραρισμένη στο χώρο του καθιστικού. Θα πρέπει να μπορείτε να την αφαιρέσετε όταν χρειαστεί χωρίς να χαλάσει η ισσοροπία αυτού. Εστιάστε καλύτερα σε κάποιο έπιπλο, στο τζάκι, σε ένα έργο τέχνης και τοποθετήστε την τηλεόραση στο πλάι.
  2. Τοίχοι: Οι άδειοι τοίχοι ειναι το σημείο που εστιάζει το μάτι όταν πρωτομπαίνεις σε κάποιο χώρο. Διακοσμήστε τους τοίχους με όμορφα έργα, κορνίζες, φωτογραφίες. Με ράφια που μπορούν να φιλοξενήσουν διακοσμητικά και βιβλία. Προσοχή όμως ράφια και βιβλιοθήκες πρέπει να είναι τακτοποιημένα και τα πράγματα τοποθετημένα με τάξη και οργάνωση χωρίς να είναι πάρα πολλά.
  3. Πίνακες: μην κρεμάτε τους πίνακες στον τοίχο ψηλά. Οι πίνακες πρέπει να είναι κρεμασμένοι στο ύψος του ματιού ανεξάρτητα από το πόσο ψηλό ή χαμηλό είναι το ταβάνι του σπιτιού.
  4. Έπιπλα: Αποφύγετε να έχετε όλα τα έπιπλα τοποθετημένα σε τοίχους. Ένα σαλόνι που είναι πιο ελεύθερο στο χώρο δημιουργεί καλύτερη αίσθηση του χώρου.
  5. Φως: Το φυσικό φως είναι ό,τι καλύτερο για έναν χώρο. Εάν έχετε μικρά παράθυρα επιλέξτε κουρτίνες λεπτές που επιτρέπουν το φως μπαίνει στο χώρο. Οι κουρτίνες επιβάλεται να ειναι κρεμασμένες ψηλά και έξω από το παράθυρο για να μεγαλώνει ο χωρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *