Διακόσμηση τοίχου

Αναζητώντας καινόυριους τρόπους να διακοσμήσω τους τοίχους μου και ταυτόχρονα να δημιουργήσω περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους για τα βιβλία μου επισκέφθηκα το eshop Design Is This. Τα ράφια τοίχου είναι ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι, και ως τέτοιοι εκτός από την καθαρά χρηστική τους λειτουργία (δηλαδή να φορτώνονται με άλλα αντικείμενα) έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διακοσμητική αξία. Αυτό διότι η ανοιχτή “σε δημόσια θέα” μορφή τους δίνει ύφος και χρώμα στον γύρω χώρο τους.

Τα προιόντα του πάντα στυλάτα και προσεγμένα, υψυλής χρηστικής αλλά και αισθητικής αξίας. Αναζήτησα ράφια τοίχου,  λειτουργικά στοιχεία, απαραίτητα σε κάθε χώρο καθώς φιλοξενούν τα αγαπημένα μας αντικείμενα. Ταυτόχρονα όμως μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία και να συνδυαστούν εκπληκτικά με την γενική αισθητική του χώρου, ομορφαίνοντας και αλλάζοντας τον ολοκληρωτικά. Παλαιότερα τα ράφια τοποθετούνταν στον χώρο σε μία γωνία, για την προβολή βιβλίων και αντικειμένων ή ως σημεία προσωρινής αποθήκευσης. Στις μέρες μας, η χρήση ραφιών μπορεί να έχει περισσότερες λειτουργίες ειδικά εάν πρόκειται για ένα ακατάστατο και χαώδες μέρος. Τα μοντέρνα ράφια μπορούν να είναι διακοσμητικά εκσυγχρονισμένα καθώς μπορούν από την μία να διαχωρίσουν χώρους, να τοποθετηθούν σε έναν διάδρομο με κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους και να βάλουν σε τάξη τα προσωπικά σας είδη, τα έγγραφα σας κι οτιδήποτε άλλο χρειάζεται τακτοποίηση και από την άλλη μπορούν να δημιουργήσουν πρωτοποριακά σχέδια στους τοίχους.

rafia-toixou

Το ράφι τοίχου Knickding Maxi από τη Γερμανική εταιρία Pulpo είναι ένα εντυπωσιακό ράφι τοίχου σχεδιασμένο από το πρωτοποριακό studio DING3000. Αυτό το ενδιαφέρον και πρακτικό ράφι τοίχου τραβά την προσοχή σε κάθε χώρο και κάνει αισθητή την παρουσία του χάρη στο ριζοσπαστικόp του design. «Κnick-ding» σημαίνει αυτό που είναι διπλωμένο στα Γερμανικά και παραπέμπει στο σχεδιασμό του.

rafia-gia-toixo

Το γυάλινο ράφι τοίχου Brama 1 είναι ένα μοναδικό μίνιμαλ και κομψό ράφι σχεδιασμένο από τον Matteo Ragni για την Tonelli Design.

Η ποικιλία που διαθέτει το Design Is This θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Σε πολλές διαστάσεις μήκους και πλάτους προτείνουμε ιδέες που ταιριάξουν άψογα με την διακόσμηση του σπιτιού ή του γραφείου σας, διακοσμητικά γυάλινα ράφια, ξύλινα ράφια, ράφια σε μορφή βιβλιοθήκης, μεταλλικά ράφια με μοντέρνο σχεδιασμό, ακόμη και ράφια σε μορφή βιτρίνας καθώς και άλλες ιδέες διακόσμησης τοίχου. Ο κοινός παρονομαστής είναι το σύγχρονο design και η άριστη ποιότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *