Τρικ για να φορτίζεις πιο γρήγορα το κινητό σου

grigori-fortisi-kinitouΕίναι σπαστικό να θέλεις να δεις κάτι, να πάρεις ένα τηλέφωνο, ή να πρέπει να φύγεις και να περιμένεις να φορτίσει το κινητό σου.

Ψάχνοντας βρήκα διάφορες λύσεις ή και καταστάσεις που θα βοηθήσουν να πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία πιο σύντομα.

  • Καταρχήν μη φορτίζετε το κινητό σας στον υπολογιστή! Από την θύρα του USB δεν περνάνε πολλά αμπέρ, οπότε ως αποτέλεσμα η ώρα που θα χρειασταστεί για να γεμίσει η μπαταρία θα είναι πολύ περισσότερη.
  • Μην χρησιμοποιείτε φορτιστές απομιμήσεις! Εκτός του ότι έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά ανάφλεξης αυτών των συσκευών, ο χρόνος που χρειάζεται για να γεμίσει η μπαταρία συνήθως είναι περισσότερος από ότι με ένα αυθεντικό.
  • Καλό θα είναι να βγάλετε το κινητό από την θήκη, καθώς όταν το τηλέφωνό είναι σε ένα πιο δροσερό περιβάλλον η μπαταρία ιόντων λιθίου φορτίζει πιο γρήγορα. Οι μπαταρίες που έχουν τα κινητά συνήθως εξασθενούν σε συνθήκες ζέστης.
  • Δείτε ποιες εφαρμογές σας ρουφάνε την μπαταρία και απενεργοποιήστε τις κατά τη διάρκεια της φόρτισης! Ή ακόμα αν δεν περιμένετε κάποια κλήση βάλτε το κινητό σας σε Flight Mode και πραγματικά το κινητό σας θα φορτίσει πολύ πιο γρήγορα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *