Διόρθωση ή και διαγραφή στα απεσταλμένα μηνύματα

Διάβασα σήμερα στο techit για μια νέα δυνατότητα που φαίνεται να ετοιμάζει το Facebook messenger και έχει ενδιαφέρον. Η υπηρεσία μηνυμάτων έχει ήδη αναπτύξει και κάνει δοκιμές στο να μπορούν οι χρήστες να επεξεργαστούν ή να ανακαλέσουν τα μηνύματα που έχουν ήδη στείλει. Δηλαδή θα έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, εφόσον όμως ο παραλήπτης δεν το έχει ακόμη διαβάσει.

Για το WhatsApp, αυτό καθορίζεται από ένα μπλε σημάδι ελέγχου. Αν το μήνυμα έχει απλώς παραληφθεί από ένα τηλέφωνο, αλλά δεν έχει διαβαστεί, θα υπάρχει ένα γκρι σημάδι, που σημαίνει ότι προλαβαίνετε να το αλλάξετε ή και να το διαγράψετε.

Το χαρακτηριστικό επισημάνθηκε για πρώτη φορά από τον λογαριασμό Twitter @WABetaInfo, ο οποίος παρακολουθεί τα χαρακτηριστικά που δοκιμάζει το WhatsApp. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στις εκδόσεις beta του WhatsApp για Android και iOS.

Οι επιλογές που θα εμφανιστούν θα ονομάζονται «revoke» και «edit». Υπάρχει ωστόσο μια… παγίδα: αν σβήσετε ή αλλάξετε το μήνυμά σας, ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι το κάνατε, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτεται το περιεχόμενο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *