Δώρο οι λάμπες!

φωτιστικα μπανιου

Με αφορμή ένα άρθρο που δημοσιεύσαμε στο blog του Luminus Lighting για τα φωτιστικά μπάνιου, θυμήθηκα και νομίζω ότι αξίζει να σας αναφέρω το ότι το Eshop που συνεργάζομαι και έχω αναφερθεί στο παρελθόν, με κάθε παραγγελία φωτιστικών σας κάνει δώρο τις λάμπες!

Δεν είναι αμεληταίο ποσό και αξίζει να το λάβετε υπόψη. Μην ξεχνάτε επίσης ότι για παραγγελίες μεγαλύτερες των 200€, τα φωτιστικά που θα παραγγείλετε σας στέλνονται εντελώς δωρεάν σε όλη την Ελλάδα! Η γκάμα του Luminus Lighting ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα ιδιαίτερου σχεδιασμού για κάθε γούστο και σίγουρα είναι το site που πρέπει να επισκεφθείτε πριν προβείτε σε μία αγορά.

Τα πιο δημοφιλή βίντεο στην Ελλάδα

Το #YouTubeRewind μοιράζεται μαζί μας όπως κάθε χρόνο τις λίστες με τα πιο δημοφιλή βίντεο στην Ελλάδα για το 2018. Οι λίστες αυτές καταρτίζονται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως οι προβολές, ο αριθμός των κοινοποιήσεων, τα σχόλια και τα likes που έκαναν συνολικά στη διάρκεια της χρονιάς οι Έλληνες χρήστες του YouTube. Στην 4η θέση βρίσκεται το βίντεο του φίλου Φάνη:

  1. Manos – Άντε Γεια (Official Video Clip) – https://youtu.be/00vPGi08laA
  2. «Άλλος για Survivor» – (Μάρκος Σεφερλής – Δελφινάριο 2017) – https://youtu.be/t4URBaERibQ
  3. Lacta – Η γεύση της αγάπης – Η ταινία (The Taste of Love) – https://youtu.be/k4L0he1WC0I
  4. Οι πιο τελειωμένες κατηγορίες μεθυσμένων! – https://youtu.be/G-kHnQ_HHbk
  5. ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! (Βίντεο Αντιδράσεις #12) –   https://youtu.be/a2Ueqwg2NcA
  6. ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ!! (Fortnite: Battle Royale #2) – https://youtu.be/FLkPQRh8U6U
  7. Ο πιο χαλαρός μαθητής του 2018 | Luben TV – https://youtu.be/lGSlfYanuQM
  8. Δώσε ένα μήνυμα στον ΠΡΩΗΝ σου! – https://youtu.be/-1Ha-2HKHcM
  9. Τα λάθη που κάνουν τα κορίτσια | Sissy Christidou –  https://youtu.be/IgCK0fHjCaw
  10. ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! – https://youtu.be/UoAqDbb79EU

Έκθεση Xenia

έκθεση xeniaΗ έκθεση Xenia άσχετα κάποτε έχασε την αίγλη της, έχει πλέον επανέλθει και αποτελεί ένα premium event στοχευμένο στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Με μία μόνο διοργάνωση μετά την επανεκίνηση της, το 2017, κατάφερε να αναδειχθεί στο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας.

Αναφέρομαι σε αυτή γιατί αρκετές εταιρίες που εκθέτουν στην Xenia είναι συνεργάτες μου, όπως η ZAMBELIS LIGHTS που παράγει από φωτιστικά δαπέδου μέχρι κάθε άλλο είδος φωτισμού, άλλα και επειχειρήσεις από όλο το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που συνεισφέρουν στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Paintings & Ceramics

Paintings & CeramicsΤο Grace Mykonos, σε συνεργασία με τη Γκαλερί Σκουφά, παρουσιάζει την έκθεση “Paintings & Ceramics” του Γιώργου Χαδούλη. Η έκθεση ξεκίνησε στις 8 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου.

Αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι στον πολύχρωμο κόσμο του καλλιτέχνη και περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και κεραμικά. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουλίου στις 20:30, παρουσία του καλλιτέχνη.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: 21.07.2018
ΧΩΡΟΣ: GRACE MYKONOS
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 8.5-31.8.2018
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 07:00-24:00

Ο δήμος Αθηναίων ενώνει δυνάμεις με την Mastercard

Με στόχο την καθιέρωση της Αθήνας ως τον πλέον ανερχόμενο citybreak προορισμό στην Ευρώπη, ο δήμος Αθηναίων, μέσα από το Athens Tourism Partnership, ενώνει τις δυνάμεις του με την Mastercard, μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στο χώρο των πληρωμών, παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ξεκίνησε ήδη ψηφιακή καμπάνια, για την προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό που παρουσιάζει βιωματικές εμπειρίες σχεδιασμένες αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Mastercard. Την καμπάνια, που εστιάζει στη γαλλική αγορά, παρουσίασαν ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, η Country Manager για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα της Mastercard κα. Άσπα Παλημέρη και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), κ. Αλέξης Γαληνός.

Με όχημα το Athens Tourism Partnership και με κεντρικό μήνυμα το «Μαζί για την Αθήνα», ο δήμος Αθηναίων ανέλαβε πριν από δύο χρόνια την πρωτοβουλία να φέρει κοντά κορυφαίους φορείς του τουρισμού, όπως η AEGEAN και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε μια πρωτοποριακή σύμπραξη μεταξύ μιας δημόσιας αρχής και ιδιωτικών επιχειρήσεων, που με την υποστήριξη της Marketing Greece έθεσε ως στόχο την ανάδειξη της αυθεντικής εμπειρίας της Αθήνας και τη σταδιακή καθιέρωσή της ως κορυφαίου citybreak προορισμού στη νότια Ευρώπη. Η συνεργασία με την Mastercard εγκαινιάζει το επόμενο μεγάλο βήμα για το Athens Tourism Partnership που προβλέπει τη διεύρυνσή του με τη συμμετοχή ισχυρών φορέων, ιδρυμάτων και εταιρειών που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη της πόλης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, τόνισε: «Φιλοσοφία μας είναι να ενώνουμε τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, να προχωρούμε σε συνέργειες και να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό για την Αθήνα. Η σύμπραξη με την AEGEAN και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέσα από το Athens Tourism Partnership είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα επιτυχίας. Το 2017 η Αθήνα έσπασε κάθε ρεκόρ αφίξεων επισκεπτών, γίνεται πόλος έλξης νέων καλλιτεχνών και δημιουργών από το εξωτερικό, ενώ μεγάλοι διεθνείς ξενοδοχειακοί όμιλοι επιλέγουν την πόλη μας για τη λειτουργία νέων σύγχρονων, ξενοδοχειακών μονάδων συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Πλέον κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά στην προσπάθειά μας να γίνει η πόλη μας ο κορυφαίος προορισμός στην ευρύτερη περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε τη συνεργασία με μια κορυφαία εταιρεία, όπως η Mastercard που έχει αποδείξει στην πράξη το συστηματικό ενδιαφέρον της για την Αθήνα».

Η Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα κα. Άσπα Παλημέρη, υπογράμμισε: «Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας με το δήμο Αθηναίων. Πρωτοβουλίες σαν και αυτή και συμπράξεις με δημόσιους φορείς είναι στο DNA της Mastercard, παγκοσμίως. Στόχος είναι να δημιουργούμε εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας για τους κατόχους καρτών μας και να τους φέρνουμε κοντά σε αυτά που αγαπούν. Με αυτή την καμπάνια θέτουμε την Αθήνα και την προβολή της στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δημιουργώντας εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες σε όσους επιλέξουν να τις ζήσουν».

Oral Aesthetics

οδοντιατρεια δαφνηΘέλω να κάνω ένα post για τη συνεργασία μου με το οδοντιατρικό κέντρο Oral Aesthetics, το οποίο βρίσκεται στη Δάφνη, στο εμπορικό κέντρο δίπλα στο μετρό. Έχω αναλάβει την προώθηση της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα και τις μηχανές αναζήτησης. Είναι γεγονός πως ένα υγιές και ελκυστικό χαμόγελο εντυπωσιάζει και χαρίζει αυτοπεποίθηση!

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, τεχνογνωσία και εξειδικευμένους συνεργάτες, το Oral Aesthetics προσφέρει ένα πλήρες φάσμα οδοντιατρικών εργασιών, τόσο στον χώρο της θεραπευτικής οδοντιατρικής, όσο και στον τομέα της αισθητικής οδοντιατρικής. Είτε πρόκειται για απλά θέματα όπως ένα σφράγισμα, είτε πιο σύνθετα όπως εμφυτεύματα που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής.

Επεξεργαστής από το FB;

Απ’ ότι φαίνεται το Facebook δεν ασχολείται μόνο με την ανάπτυξη της πλατφόρμας του, άλλα και με το development δεκάδων άλλων Projects. Σχετικά πρόσφατα ανέβηκαν στο site της εταιρείας αγγελίες για πρόσληψη ανθρώπων που ασχολήθηκαν στο παρελθόν με τον σχεδιασμό επεξεργαστών και SoCs, ενώ παράλληλα στην ίδια αγγελία γίνεται αναφορά και στον σχεδιασμό AI-based προϊόντων.

Αν και σε αυτή τη φάση δεν είναι κάτι επίσημο, είναι εμφανές ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η δημοφιλής πλατφόρμα εξερευνά πιο διεξοδικά το πεδίο της ανάπτυξης AI λύσεων, διότι φαίνεται να χρειάζεται παραπάνω υπολογιστική ισχύ για τις εφαρμογές που έχουν τη βάση τους στην τεχνητή νοημοσύνη. Βέβαια, δεν αποκλείεται οι προαναφερθείσες θέσεις να αφορούν στην ανάπτυξη data centers, ή ενδεχομένως στην περαιτέρω βελτίωση της VR τεχνολογίας του Oculus. Άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες συνδέουν το Facebook με την δημιουργία ενός AI-based ηχείου, που ως γνωστόν τελευταία έχουν σημαντικό έρεισμα στην αγορά!

Πηγή: socialmedialife.gr

Έκθεση HORECA

ho.re.caΗ HORECA είναι σίγουρα η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για τη μαζική εστίασης και τα ξενοδοχεία.

Διοργανώνεται σε ετήσια βάση φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα. Και φέτος θα συμμετάσχουν διάφοροι φίλοι και συνργάτες, όπως η ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΒΕΕ, εταιρία η οποία κατασκευάζει φωτιστικά, η SMK GROUP (ηλεκτρολογικό υλικό και φωτισμός) και διάφοροι άλλοι.

Το 2018 πραγματοποιείται από 9-12 Φεβρουαρίου στο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο.

One Light από την Zambelis Lights

αντιπροσωπεία onelight ελλάδαΗ εταιρία Zambelis Lights, του φίλου και συνεργάτη Δημήτρη αποτελεί πλέον τον αντιπρόσωπο της κυπριακής One Light για την ελληνική αγορά. Η One Light παράγει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων επαγγελματικού φωτισμού, με τα φωτιστικά της να διανέμονται σε περισσότερες από 60 χώρες παρακαλώ. Πλέον πέραν των ποιοτικών προϊόντων της, που σίγουρα θα ήταν καλύτερα και οικονομικότερη επιλογή από τα φωτιστικα ικεα, εισέρχεται πλέον και την αγορά των πιο τεχνικών έργων.

TravelFest 2018

ταξιδιωτικό φεστιβάλ

Το TravelFest αποτελεί το τελευταίο μου project, ένα ταξιδιωτικό φεστιβάλ με παρουσιάσεις μοναδικών εμπειριών και έναν χώρο, στον οποίο μπορείτε να βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τα ταξίδια. Λόγω της χρονοβόρας προετοιμασίας, δυστυχώς δεν θα έχω τη δυνατότητα να ενημερώνω το tripment με νέα επεισόδια, τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση όπως το έκανα μέχρι τώρα.