Eating στη Νάξο

Στο τελευταίο επεισόδιο Cook.Eat.Vlog της περασμένης σεζόν, η Madame Ginger ξεναγεί το κοινό της στη Νάξο. Πρώτη στάση στον αγαπημένο της φούρνο μέσα στο κάστρο, μετά στην παραλία και το κατάστημα της ποτοποιίας Προμπονά, μετά σε ένα ζαχαροπλαστείο που συνδυάζει παραδοσιακό και μοντέρνα γλυκά, ενώ το επεισόδιο τελειώνει με το Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου.

Γιατί η Βόνη επιλέχθηκε ως η πρώτη πρωτεύουσα της Γερμανίας

Στο travel vlog που έκανα για τη Βόνη σου εξηγώ γιατί επιλέχθηκε ως η πρώτη πρωτεύουσα της Γερμανίας, ενώ σε ξεναγώ στην πόλη και σου μιλάω για τον Μπετόβεν που γεννήθηκε εκεί. Νομίζω έχει ενδιαφέρον να το δεις.

Πώς η Aegean Air παραλαμβάνει ένα νέο αεροσκάφος

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που έτυχε να βρω στο blog photographizontas, το οποίο περιλαμβάνει συναρπαστικές λήψεις και ενδιαφέρουσες πληροφορίες από την παραλαβή ενός Airbus της Aegean Air.

Κοτσίδες;

Όχι δεν το γύρισα, άλλα ήθελα να αναδημοσιεύσω το άρθρο που ετοίμασαν για το site τους οι φίλοι και συνεργάτες από τα κομμωτήρια LE BOUDOIR…

Αναφέρεται στις κοτσίδες ως ένα από τα trends στο χτένισμα, και επειδή παρακολουθούν το blog μου και γυναίκες, είπα να πω μπας και ενδιαφέρονται… Περισσότερα στο link παραπάνω!

Μία viral selfie αξίας 200.000 δολαρίων!

Στο lifetrip είδα viral video, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 6,5 εκατομμύρια views και παρουσιάζει την αποτυχημένη προσπάθεια μίας γυναίκας να βγάλει selfie σε έναν χώρο τέχνης! Μια selie που έφερε καταστροφές αξίας 200.000 δολαρίων!

Αχ κουνελάκι!

δονητές ραμπιτΑν έχετε την απορρία για το ποια είναι το πιο δημφιλή «παιχνίδια» που θα συναντήσετε σε ένα sex shop, στη θέση νο2 είναι τα στράπον και στη νο1 οι
δονητές Rabbit!

Στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένοι, άλλα σκεφτείτε ότι στο εξωτερικό γιορτάζεται και International Rabbit Day που είναι στις 22 Σεπτεμβρίου!

Αυτού του τύπου οι δονητές έκαναν την εμφάνιση τους το 1983 από την εταιρία Vibratex, η οποία προσέθεσε το μικρό ηλεκτρικό κουνελάκι για να προσφέρει μια επιπλέον διέγερση στη γυναίκα εξωτερικά… Το μεγάλο μπαζ στην αγορά το έκανε όταν η Charlotte της δημοφιλούς σειράς Sex and the city το έλαβε από τις φίλες της ως δώρο για τα γενέθλια της. Από εκεί και μετά η χρήση του έγινε viral εκτοξεύοντας τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο!

Philippe Kahn

Ο Philippe Kahn σίγουρα δεν είναι ένα όνομα το οποίο θα θυμάστε πολλοί, αλλά η συνεισφορά του στη τεχνολογία των φορητών συσκευών και των social media δύσκολα μπορεί να παραβλεφθεί. Ήταν πριν από 20 χρόνια περίπου, στις 11 Ιουνίου του 1997, όταν ο Kahn τράβηξε μια φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του, Sophie, μέσω ενός κινητού τηλεφώνου και την διαμοιράστηκε στο Internet με περισσότερους από 2.000 φίλους και συναδέλφους. Και αυτό, έγινε το 1997, πολύ πριν από τα κινητά τηλέφωνα-κάμερες και τα social media.

Ο Kahn, που είχε έναν server ο οποίος έτρεχε στο σπίτι του, χρησιμοποίησε μια ψηφιακή κάμερα Casio QV, μια από τις πρώτες επιτυχημένες ψηφιακές κάμερες, ένα κινητό τηλέφωνο Motorola StarTAC και ένα laptop για να την τραβήξει και στη συνέχει να τη στείλει στις επαφές email του σε πραγματικό χρόνο (στο περίπου), μέσω μιας τεχνικής, την οποία ονόμαζε Instant-Picture-Mail. Συνειδητοποιώντας ότι ίσως είχε εφεύρει κάτι συναντήθηκε με την Kodak και την Polaroid για να διατυπώσει την ιδέα του ενός camera phone και sharing software. Καμιά από τις δυο δεν έβλεπε την προοπτική πίσω από μια τέτοια ιδέα και κατέληξαν με το επιχείρημα ότι τα κινητά τηλέφωνα θα εστιάζουν αποκλειστικά στη φωνή.

Τελικώς, ο Kahn συναντήθηκε με έναν ιαπωνικό πάροχο, την J-Phone και στα τέλη του 1999 δημιούργησαν το Camera-Phone με Instant-Picture-Mail. Λίγα χρόνια μετά η Sprint αντιλήφθηκε την προοπτική του εγχειρήματος και το έφερε στις ΗΠΑ. Σήμερα, ο Kahn εστιάζει στην τεχνητή νοημοσύνη, στη μηχανική μάθηση και στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου μέσω της επιστήμης.

Πηγή: Reina del Anoche Blog

Η γυναικεία αυτοπεποίθηση των έσω-ρούχων

Γράφοντας ένα άρθρο για το sex shop Ophelias Dream που συνεργάζομαι έπεσα επάνω σε μία πολύ ωραία διαπίστωση που σχετίζεται με τα γυναικεία εσώρουχα και την αυτοπεποίθηση των γυναικών. Έχει αποδειγθεί ότι η κομψότητα όσον αφορά τη γυναίκα πηγάζει εκ των έσω και δεν είναι τυχαίο το ότι οι περισσότερες διαφημίσεις που σχετίζονται με τη γυναίκα επικεντρώνονται στην εικόνα της. Είναι δεδομένο ότι τα σέξυ εσώρουχα προκαλούν, οπότε και η προσέγγιση των διαφημιστικών δεν είναι κακή. Αυτό όμως που χάνεται καθώς δεν δίνουν βαρύτητα είναι ότι τα σέξι εσώρουχα δεν κάνουν απλά τη γυναίκα να φαίνεται, άλλα να αισθάνεται η ίδια πως είναι! Και αυτό θα εκπέμψει…

Πως να βλογκάρεις από τον Casey Neitstat

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός του ότι σε μόλις δύο χρόνια έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους youtubers του πλανήτη! Ο Casey Neitstat μοιράζεται μαζί μας, όπως το έχει κάνει και αρκετές φορές ακόμα στο παρελθόν τα μυστικά του vlogging.