Γαμήλιο vlog από το Δημήτρη Δήμου

Ο Δημήτρης είναι φίλος και συνεργάτης, στον οποίο έχω ξανα αναφερθεί στο παρελθόν. Με αφορμή ένα τελευταίο βίντεο γάμου που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube, τον ξαναφέρνω στο προσκήνιο για όσους τυχόν κάνετε το λάθος και οι φωτογράφοι γάμου παρέχουν μία από τις υπηρεσίες που αναζητάτε αυτή την περίοδο.

Έκθεση HORECA

ho.re.caΗ HORECA είναι σίγουρα η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για τη μαζική εστίασης και τα ξενοδοχεία.

Διοργανώνεται σε ετήσια βάση φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα. Και φέτος θα συμμετάσχουν διάφοροι φίλοι και συνργάτες, όπως η ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΒΕΕ, εταιρία η οποία κατασκευάζει φωτιστικά, η SMK GROUP (ηλεκτρολογικό υλικό και φωτισμός) και διάφοροι άλλοι.

Το 2018 πραγματοποιείται από 9-12 Φεβρουαρίου στο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο.

One Light από την Zambelis Lights

αντιπροσωπεία onelight ελλάδαΗ εταιρία Zambelis Lights, του φίλου και συνεργάτη Δημήτρη αποτελεί πλέον τον αντιπρόσωπο της κυπριακής One Light για την ελληνική αγορά. Η One Light παράγει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων επαγγελματικού φωτισμού, με τα φωτιστικά της να διανέμονται σε περισσότερες από 60 χώρες παρακαλώ. Πλέον πέραν των ποιοτικών προϊόντων της, που σίγουρα θα ήταν καλύτερα και οικονομικότερη επιλογή από τα φωτιστικα ικεα, εισέρχεται πλέον και την αγορά των πιο τεχνικών έργων.

TravelFest 2018

ταξιδιωτικό φεστιβάλ

Το TravelFest αποτελεί το τελευταίο μου project, ένα ταξιδιωτικό φεστιβάλ με παρουσιάσεις μοναδικών εμπειριών και έναν χώρο, στον οποίο μπορείτε να βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τα ταξίδια. Λόγω της χρονοβόρας προετοιμασίας, δυστυχώς δεν θα έχω τη δυνατότητα να ενημερώνω το tripment με νέα επεισόδια, τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση όπως το έκανα μέχρι τώρα.

Η «περιπέτεια» της Touratech στην Ελλάδα

Η Touratech σε συνεργασία με την ACT Greece δημιούργησε ένα βίντεο με τίτλο Adventure Country Tracks project. Ένα ενδιαφέρον ταξίδι που έτυχε να δω στο Greek News, το οποίο θα μου άρεσε περισσότερο να πω την αλήθεια αν δεν ήταν τόσο φλύαρο…

Facebook Watch

facebook watchΝέα πλατφόρμα video για εκπομπές του facebook που πάει να χτυπήσει το youtube!

Το Facebook δείχνει με τη σειρά του το ενδιαφέρον του για την κινούμενη εικόνα μπαίνοντας σε μία αγορά που κυριαρχεί το Youtube. Ο κολοσσός των social media ανακοίνωσε πριν ένα μήνα τη νέα πλατφόρμα Watch, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε mobile, TV apps, desktop και laptop. Απευθύνεται και αυτή σε οποιονδήποτε δημιουργεί βίντεο και θα είναι προσβάσιμο από ειδικό tab στο Facebook.

Θα ομαδοποιεί προγράμματα ανάλογα με την κατηγορία τους (αθλητικά, κωμωδίες, reality shows κ.ά.), ενώ κάποια από αυτά μάλιστα θα φιλοξενούνται στη νέα πλατφόρμα – που ωστόσο δε θα περιλαμβάνει μόνο original περιεχόμενο. Θα μπορείτε φυσικά να το εξατομικεύετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τι σας αρέσει να παρακολουθείτε, ενώ θα λαμβάνετε feedback για το τι παρακολουθούν οι φίλοι σας, θα μπορείτε να συζητάτε για τα αγαπημένα σας προγράμματα κ.ά. Η νέα Watch platform θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε έναν περιορισμένο αριθμό χρηστών του Facebook στις ΗΠΑ, πριν επεκταθεί σε άλλες αγορές.

Νέος Κατάλογος Φωτιστικών από την ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΕΒΕ

κατάλογος φωτιστικώνΗ εταιρία ZAMBELIS LIGHTS, με την οποία συνεργάζομαι και εμπορεύεται φωτιστικά, παρουσίασε το νέο της κατάλογο 441 σελίδων που αποτελεί την πληρέστερη γκάμα στην αγορά!

Οι κατηγορίες επεκτείνοται μπορώντας πλέον να καλύψουν νέες ανάγκες και στύλ. Θα βρείτε από φωτιστικά LED, μέχρι κρεμαστά φωτιστικά και απλίκες!

Το νέο κατάλογο κατάλογο μπορείτε να τον κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Κύθνος ταξιδιωτικός οδηγός

Χθες ανέβασα στο tripment έναν ταξιδιωτικό οδηγό για την Κύθνο, που επισκέφθηκα πέρισυ τον Σεπτέμβρη. Είχα πάει για το γάμο του φίλου μου του Δημήτρη που έχει την εταιρία ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΕΒΕ, η οποία εμπορεύεται φωτιστικά και με την ευκαιρία εξερεύνησα τις παραλίες και τους οικισμούς του νησιού. Enjoy…

Φωτογράφηση γάμου τιμές

Έχοντας πολλούς φίλους φωτογράφους, ακούω διάφορα θέματα που κατά καιρούς αντιμετωπίζουν με τη δουλειά τους και τον ανταγωνισμό που επικρατεί. Συνεργάζομαι με δύο για την προώθηση των site τους στις μηχανές αναζήτησης και βλέπω ότι οι φωτογράφοι γάμου πλέον όπως και τα περισσότερα επαγγέλματα το θέμα τους είναι οι τιμές και όχι η ποιότητα της δουλειάς.

Η λέξη φωτογράφηση γάμου τιμές στις μηχανές αναζήτησης είναι από τις πιο δημοφιλής στις σχετικές αναζητήσεις. Αν παίζεις ψηλά εκεί και όντως έχεις και χαμηλές τιμές θα έχεις και δουλειά. Το πρόβλημα είναι το που τερματίζει αυτό, ποιος είναι ο πάτος, γιατί αν η σύγκριση έχει να κάνει μόνο με αυτό, όλο και κάποιος πιο οικονομικός θα εμφανίζεται.